image001 (1)

Argentijnse Tango Anna Rosa – Sterrenzicht

Argentijnse Tango is een populaire sociale werelddans die meer dan 100 jaar bestaat, maar zich blijft vernieuwen en ontwikkelen, zowel qua muziek als qua dans. Bij Anna Rosa zijn er lessen op 4 niveaus en een rijk aanbod aan dansevents. We leren je tango te dansen op 4 kwart (tango-ritme), 3 kwartsmaat (tangovals-ritme) en op 2 kwartsmaat (milonga-ritme). Je bent welkom voor een proefles (met en zonder een danspartner) 18-80 jaar.

Annelies Gietelink en Egbert Balsma leiden de Tangoschool Argentijnse Tango Anna Rosa (die bestaat vanaf 2001 in Utrecht) sinds nov 2010. Deze ervaren docenten leren je de bouwstenen om eindeloos mee te kunnen improviseren. Je bent welkom voor een proefles (met en zonder een danspartner) 18-80 jaar. 2x per jaar starten er nieuwe Beginnersgroepen. Hun lessen zijn persoonlijk, laagdrempelig, speels én met een gedegen lesplan. Naast een rijk aanbod van reguliere lessen (cursussen), geven zij privéles, tango-meerdaagsen, dansevents, workshops (ook op andere locaties) en demonstraties/optredens. De locatie is ruim: 100 M2 vrij vloer oppervlak. Er is een kleine bar met consumpties bij events en prácticas.

Qua achtergrond: Annelies voltooide professionele opleiding voor Dansdocent (Codarts) en Oefentherapeut Cesar, en geeft tangoles v.a. 2005. Egbert is docent in Natuurwetenschap en regisseur en acteur en geeft tangoles v.a. 2010. Beiden zijn gestart met tango in 2000 bij Cuartito Azul in Rotterdam. Vanaf het eigenaarschap van Anna Rosa sinds 2010 zijn zij beiden full-time met tango en de school bezig. Hun missie is in de dans bij te dragen aan: Verbinding - Samenspel - Overgave. Beiden zijn geoefend in het dansen van beide rollen en kunnen ook in de dans rol-wisselen. Zij hanteren in álle lessen een rol-neutrale en gender-neutrale aanpak.  Samen trainen zij regelmatig bij o.a. Joachim & Michelle in Basel. 

 

Array

Locatie

Contact informatie

Adres (kies na invullen in de dropdown het adres)
Sterrenzicht, Keerkringplein 40, Utrecht, Nederland
Telefoonnummer
Postcode
3583 AK
Social Media