Paulette en Emma DSC08024crop2

Balletschool Paulette Willemse – Zaltbommel

Wij bieden danslessen voor jong & oud. Onze jongste leerling bij Peuterballet is 3 jaar en de oudste leerling wordt deze maand 80. Zij danst nog steeds bij Klassiek ballet en dat zelfs met een heup- en knieprothese!

Wij hebben diverse lessen en onze programma’s zijn zo ontwikkeld dat we voor elke leeftijd, elk niveau en in elke dansvorm lessen kunnen aanbieden.

Jongens en meisjes, mannen en vrouwen iedereen is welkom. Naast dans hebben we ook bewegingslessen voor mensen die niet per se willen dansen, maar op een verantwoorde manier aan hun conditie willen werken. Barre Workout is een combinatie van ballettechniek, yoga en
pilates en perfect voor mensen die in shape willen komen of blijven.

Zeker in deze gekke corona tijd is het belangrijker dan ooit om veel en verantwoord te blijven bewegen. Het zorgt niet alleen voor een betere conditie, maar helpt je ook om na een lange werkdag te ontspannen en even met iets totaal anders bezig te zijn. De Balletschool hecht hoge waarde aan het sociale aspect. Tijdens het samen dansen ontstaan er vriendschappen voor het leven.

Locatie

Contact informatie

Adres (kies na invullen in de dropdown het adres)
Ruiterstraat 23, Zaltbommel, Nederland
Telefoonnummer
Postcode
5301 ED
Social Media