Jeugd Dans Opleiding Fryslân (JDOF) – Leeuwarden

Jeugd Dans Opleiding Fryslân (JDOF) – Leeuwarden

Van Talent naar Artiest!

Wanneer je van dans je beroep wil maken, of je gewoon ontzettend veel van dansen houdt: als je méér wil met dans dan kom je naar de JDOF!

Bij de Jeugd Dans Opleiding Fryslân draait alles om talentontwikkeling in dans. In onze vierjarige vooropleiding, gevestigd in de Neushoorn, leiden wij jonge, talentvolle dansers op naar zelfverzekerde, creatieve jonge dansartiesten in de dop. Tijdens de opleiding krijg je les in verschillende stijlen zoals moderne dans, ballet, hiphop, jazz en improvisatie. We werken aan je fysieke ontwikkeling en je krijgt persoonlijke coaching. Maar belangrijker nog: bij de JDOF leer je meer dan alleen pasjes, je leert er hoe je jouw eigen creativiteit en persoonlijkheid kunt gebruiken in je dans. Zodat jij als een allround, krachtige jonge danser kunt stralen op het podium.

Maar we zijn meer dan alleen een vooropleiding! Zo hebben we voor de écht ambitieuze danser het Top-programma voor verdere verdieping en voorbereiding op het dansvakonderwijs. En voor de jonge dansers uit Friesland die graag zelf dans maken is er het project Maak Mee en Maak Mee Junior. Voor dansprofessionals organiseren we bijscholingsworkshops om up to date te blijven in het vak en elkaar te ontmoeten.

Locatie

Contact informatie

Adres (kies na invullen in de dropdown het adres)
Ruiterskwartier 41, Leeuwarden, Nederland
Telefoonnummer
Mobiele nummer
Postcode
8911 BP
Email
Website
Social Media