Stichting Dansondernemers Nederland

Businessclub van start

De eerste Businessclub bijeenkomst van het jaar vond plaats op maandag 23 januari, waarbij we te gast waren bij MaxStudios in Arnhem. Er waren nieuwe dansondernemers aanwezig en we hebben tijdens de lunch de gelegenheid gehad om met elkaar te praten over het reilen en zeilen van onze bedrijven. We kregen ook de gelegenheid om kennis te maken met Maaike Rouw, die haar plannen voor het opzetten van een Social Media cursus deelde. We hebben vervolgens onze Sterktes, Zwaktes, Kansen en Bedreigingen geanalyseerd met behulp van een SWOT-analyse. Na de lunch bespraken we de opleiding tot vertrouwenscontactpersoon en BUMA/SENA.

Op 6 februari zal Maaike Rouw nog een online presentatie geven over wat er in de bijeenkomst verteld is. We zullen tegen die tijd een Zoom link verspreiden via de mail en whatsapp groepen.

Wil je ook bij een Businessclub bijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan aan als deelnemer met als extra optie de Businessclub. Je betaalt dan € 30 extra voor een heel jaar. Je kan ook een keer los komen voor € 10 per persoon per keer.