Stichting Dansondernemers Nederland

Businessclub

In de afgelopen maanden heeft het bestuur veel gesprekken gehad met verschillende ondernemers. Er zijn al een paar Businessclub bijeenkomsten geweest en daar kwam naar voren dat er een behoefte is om met collega’s samen te komen, om elkaar te inspireren en te helpen. Samen maken we onze sector professioneler en sterker.

We vragen een jaarlijkse bijdrage van € 30 per persoon bovenop de jaarlijkse basis bijdrage. We zullen minimaal 6 bijeenkomsten per jaar organiseren op verschillende plekken in het land. Dansondernemers die een jaarlijkse bijdrage van € 30 betalen krijgen nog wat extra’s, o.a. whatsapp groep, digitaal overleg, sticker “lid businessclub DO” en korting op trainingen. Wil je liever voor een bijeenkomst los betalen dan betaal je € 17,50 per persoon, dat is inclusief lunch.

Op maandag 13 maart is de volgende Businessclub bijeenkomst in Utrecht bij DCU. We starten om 11.00 uur.

Agenda
– Introductie/rondleiding Danscentrum Utrecht
– Hoe kunnen we meer samenwerken? Binnen je eigen gemeente en landelijk.
– Hoe kunnen we meer omzet genereren naast het innen van cursusgeld?
– Update: waar is Dansondernemers Nederland mee bezig
– BUMA/SENA

DCU Danscentrum Utrecht, Torenzaal, Domplein 4, Utrecht
Parkeren kan in Parkeergarage Springweg of 10 minuten lopen vanaf Utrecht CS

Graag vooraf aanmelden met onderstaand formulier. Er wordt ook een lunch geserveerd en daarom is het handig als het aantal deelnemers bekend is. Laat het ons ook even weten als je een bepaald onderwerp wil bespreken.