Dans & cultuur

Dansondernemers Nederland is lid van de Creatieve Coalitie, een samenwerkingsverband van organisaties die werken aan het versterken en verbeteren van de kwaliteit van cultuur en kunst in Nederland. De Creatieve Coalitie is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties, waaronder stichtingen, bedrijven, kunstenaars en cultuurprofessionals.

Het doel van de Creatieve Coalitie is om de kwaliteit van de creatieve sector in Nederland te verbeteren, door middel van samenwerking tussen de verschillende organisaties en het bieden van ondersteuning aan kunstenaars en cultuurprofessionals.

Stichting Dansondernemers Nederland heeft een samenwerkingsverband met het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA). LKCA is een onafhankelijk kenniscentrum voor de culturele sector in Nederland. Het kenniscentrum biedt ondersteuning aan zowel professionele als amateurkunstenaars en cultuurprofessionals door middel van onderzoek, advies en ondersteuning.

Stichting Dansondernemers Nederland en LKCA werken samen om de kwaliteit van de danssector in Nederland te verbeteren. LKCA biedt ondersteuning aan dansondernemers en -bedrijven bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en structuren voor de danssector.

Brief cultuuronderwijs

Al maandenlang vinden er geen sportieve en culturele activiteiten (binnen) plaats. De coronaregelgeving rondom cultuuronderwijs is een onderwerp dat heel veel leeft.  Een van onze

Lees verder »
Dansondernemers Nederland