Stichting Dansondernemers Nederland

Nieuwe vragenlijst onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag in danswereld

Zoals u weet voert onderzoeks- en adviesbureau Verinorm een onderzoek uit naar grensoverschrijdend gedrag in de danswereld. In een eerdere vragenlijst heeft u aangegeven (mogelijk) mee te willen werken aan het vervolg van dit onderzoek. Bij deze willen wij uw hulp vragen met het verspreiden van onze vragenlijsten bij actieve dansers: 

  • U wordt verzocht de bijgaande informatiebrief te verzenden naar de bij u aangesloten actieve dansers. De informatiebrief bevat een link naar een vragenlijst (in het Nederlands en in het Engels). 
  • Graag willen we weten naar hoeveel leden of aangesloten actieve dansers u de informatiebrief met de vragenlijst stuurt. We verzoeken u, als u de vragenlijst verspreidt, deze informatie te sturen in een antwoord op deze e-mail. 

Mocht uw dansschool leden hebben die jonger zijn dan 18 jaar kost het wat extra tijd en moeite. Voor minderjarige dansers moeten we namelijk eerst toestemming van de ouders hebben en daarvoor adviseren we de volgende werkwijze: 

  1. U wordt verzocht eerst de ouders van de (minderjarige) dansers de informatiebrief voor ouders en een toestemmingsformulier te sturen. Het toestemmingsformulier dient ondertekent naar u teruggestuurd te worden. 
  2. Als de ouders toestemming hebben gegeven, wordt u verzocht de informatiebrief voor deelnemers (met daarin de link naar de vragenlijst) naar de minderjarige danser te sturen. 

Met dit onderzoek proberen wij een beeld te krijgen van de aard en omvang van het grensoverschrijdende gedrag in de danswereld op dit moment. Om die actieve dansers te bereiken is uw hulp essentieel. Voor vragen over het onderzoek kunt u contact met ons opnemen. 

Dit verzoek wordt langs meerdere kanalen verspreid. Het kan dus zijn dat u het verzoek al heeft ontvangen. In dat geval kunt u deze e-mail als niet verzonden beschouwen.

Informatiebrief_ouders_dansonderzoek

Informatiebrief_deelnemers_dansonderzoek

Toestemmingsverklaring_ouders_dansonderzoek