1. Home
  2. /
  3. Afro Latin

Afro Latin

Laura’s Dance

De dansschool van Dordrecht waar plezier voorop staat

musical

B R A N S Z staat voor kwaliteit en dansplezier en biedt voor elke leeftijd en niveau passende lessen. Zo is het aanbod voor volwassenen bijna gelijk aan dat voor tieners en zijn er al danslessen voor kinderen vanaf 1,5 jaar. -Onze Choreografen maken de meest fantastische dansproducties t.b.v. reclames, gala's, presentaties, festivals & shows. -Complete workshop programma's op maat worden verzorgd voor zowel scholen, bedrijven als particulieren. Dit kan op locatie of in de B R A N S Z studio's. ‘Waar een wil is, is een weg is’. Vanuit deze onbeperkte denkwijze begeleiden we jong en oud op niveau van waar de bewegingswensen liggen, of deze nu recreatief of zelfs professioneel zijn.

De Vos Dance Studio’s

LET'S MOVE AND FEEL THE MUSIC...! Hét adres.....voor de beste dansles! Met onze professionele docenten bieden wij iedereen de mogelijkheid om alles uit de danscursus te halen. Of je nu komt voor de fun en de gezelligheid, of dat je komt om een basis te leggen voor een serieuze danscarrière, bij ons is alles mogelijk. Wij staan klaar om jullie danswensen op het gebied van latin, ballroom, hiphop, breakdance, jazz, modern of klassiek in vervulling te laten gaan. Ga naar de website en open de deur van onze wereld van dans.

PH logo in kleur.indd

Dans en dansfitnesslessen voor jong en oud .

20170519_113124

Dansschool Wesseling bestaat al sinds 1939 en behoort tot de grootste dansscholen van Nederland. Sinds 2017 is er een nieuwe locatie geopend met 2000 m2 dansplezier. Er wordt lesgegeven in meer dan 15 dansstijlen in zowel partner als solo dans.

sizzlingsalsa-card3

Dansschool Sizzling Salsa bestaat sinds 2003 en heeft sinds haar start aan vele, vele duizenden Noordhollanders dansles gegeven. In Alkmaar, Schagen en Heerhugowaard geven we danslessen en er is, afhankelijk van locatie en doelgroep, 6 dagen van de week les! Daarnaast organiseren we regelmatig workshops in andere dansen (bachata, merengue, kizomba enz.) of rond bepaalde thema's (leiden en volgen, styling). En zo gauw het weer kan en mag, is er weer vrij dansen... feestjes... salsa café ! Maar ook elke week een dansles volgen, is een klein feestje op zich. De muziek laat je je werk en zorgen even vergeten... het bewegen van je lichaam zorgt dat je gelukshormonen aanmaakt (endorfine)... je leert nieuwe dingen en ontmoet nieuwe mensen. We delen graag onze grote passie voor de muziek en dans met jou, met of zonder partner! Een dag niet gedanst, is een dag niet voluit geleefd!

1 2 3 4