1. Home
  2. /
  3. Theaterdans

Theaterdans

20170519_113124

Dansschool Wesseling bestaat al sinds 1939 en behoort tot de grootste dansscholen van Nederland. Sinds 2017 is er een nieuwe locatie geopend met 2000 m2 dansplezier. Er wordt lesgegeven in meer dan 15 dansstijlen in zowel partner als solo dans.

RVF_7051 – Version 2

Balletschool al meer dan 30 jaar in het centrum van Alkmaar

1

Het Danskwartier is dé dansplek in Drenthe voor dansliefhebbers en -professionals. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen er terecht voor klassiek ballet, moderne dans, jazzdans, pop/show, streetdance, urban, breakdance en tapdans. Ook de allerkleinsten kunnen bij het Danskwartier terecht, om alvast te leren hoe leuk het is om te bewegen.

pexels-budgeron-bach-5150458-1024×683

Ritmiek Dans en Muziek is dé inspirerende totaalpartner op het gebied van dans- en muziekeducatie. Op onze locaties in de regio Arnhem-Renkum bieden wij onze lessen en cursussen aan. Daarnaast zijn wij landelijk actief met ons unieke online platform met lessen, cursussen, webinars en e-learning modules over tal van onderwerpen. Momenteel is dit platform flink in ontwikkeling. Wij zijn er voor alle leeftijden, wij helpen u of uw kind graag verder in de persoonlijke ontwikkeling op het gebied van muziek en/of dans, in iedere mogelijke stijl. Van pop tot klassiek, van jazz tot rock, van ballet tot hiphop, van streetdance tot jazzdance. Onze scholing begint al bij de peuters, en loopt in een doorgaande lijn door tot en met de volwassen leeftijd. Bij Ritmiek raak je nooit uitgeleerd. Onze ervaren docenten hebben stuk voor stuk een grote passie voor hun vak met persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Zij vinden het belangrijk dat de leerling zich thuis voelt en op zijn of haar gemak. Naast onze particuliere lessen zijn wij inmiddels actief op meer dan 25 basisscholen met muziek- en danslessen. Op een aantal van deze scholen zijn wij wekelijks en in iedere klas actief. Wij zijn blij dat we daarmee…

24296265_1345984295525078_2382113356613302749_n

Je danst bij Danshuis Haarlem als je meer uit jezelf wilt halen. Werkend vanuit de 3 academische stijlen bieden we cursussen, workshops en dansreizen. Aan kinderen (v.a. 2 jaar), jongeren en volwassenen geven we uitdagende, creatieve lessen en organiseren we spraakmakende projecten. Jonge, getalenteerde dansers kunnen student worden aan onze DansVooropleiding. Semi-professionele dansers kunnen toetreden tot Dansgroep Haarlem; hét dansgezelschap in Haarlem voor hedendaagse dans. Dansend bij Danshuis Haarlem maak je deel uit van een bijzondere en kunstzinnige community!

Facebook_omslag DDC

Dolstra Dance Centre is al 41 jaar het danshart van IJsselstein en omstreken. Bekend om de professionele lessen en passie vanuit een echt familiebedrijf. Lessen voor baby's, kinderen, tieners en volwassenen! De enige dansschool in Nederland met een eigen 'Allround' visie. Voel je welkom!

1 2 3 12