1. Home
  2. /
  3. Nederland

Nederland

8

Dansstudio Dentro is sinds 2003 een dansschool voor iedereen uit Alkmaar en omgeving. Kinderen, jongeren en volwassenen met een passie voor dans en theater zijn van harte welkom. Dansstudio Dentro’s deuren staan open voor iedereen die op de één of andere manier iets heeft met dans. Voor mensen die dansplezier willen beleven, maar ook voor dansers met vergaande ambities. Na ruim 40 jaar ervaring als dans- en balletdocent biedt Monique Penders, in haar eigen dansschool, een volwaardig lesprogramma aan met een grote diversiteit aan lessen. De lessen waarvoor je bij Dentro terecht kunt zijn Klassiek ballet, Spitzen, Jazz, Modern, Hiphop, Hiphop 24+, Breakdance, Streetdance, Tap, Musicalzang en dans en Spel.

amersfoort

Sheila's Buikdanscentrum-Dansstudio Meijers Peuters, kleuters, kids, tieners, volwassenen

DANS&zo – DCA

Danslessen, workshops en projecten voor de leeftijd 3,5 t/m 65 jaar

logo jolein

Studio Vijfhuizen is gevestigd aan de Kromme Spieringweg 533. De ruime studio is voorzien van een mooie dansvloer en spiegels. De studio is uitstekend bereikbaar en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Dans en Theaterstudio Annemieke Bais

Actieve gezellige en sociale studio grote verscheidenheid aan niveau's ( tot professioneel) en stijlen. Zowel modern, jazz en klassiek als toneel en zang en musical. Interne opleiding voor docenten en voortraject voor Kunstvak onderwijs.

Het Danskwartier Den Haag

Dansschool in het statenkwartier Den Haag. Gediplomeerde docenten www.danskwartierdenhaag.nl

1 2 3 34