Stichting Dansondernemers Nederland

Stichting Dansondernemers Nederland is een samenwerkingsverband van brancheorganisaties, wedstrijdbonden, vakverenigingen en dansondernemers. Wij vertegenwoordigen dansondernemers in de meest uiteenlopende dansstijlen.

Dansondernemers spelen een belangrijke rol in het welzijn en de gezondheid van de Nederlandse bevolking en zorgt voor sociale verbinding in onze maatschappij. 

Dans verbindt mensen van verschillende culturen en leeftijden, doorbreekt eenzaamheid, bevordert communicatieve eigenschappen en stimuleert creativiteit.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, de ontwikkelingen binnen de danssector en protocol aanpassingen. Als deelnemer kun je tevens het bestuur vragen om zich in te zetten en/of hard te maken bijvoorbeeld een specifiek onderwerp / activiteit. 

Businessclub

Op 16 mei was de eerste bijeenkomst van de businessclub. Alle donateurs kunnen deelnemen aan de businessclub.  In de afgelopen maanden heeft het …

Read more

Verinorm start onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag

In januari van dit jaar heeft het ministerie van VWS en OCW opdracht gegeven om onderzoek te doen naar grensoverschrijdend gedrag in de …

Read more

Opleiding tot vertrouwenscontactpersoon

Het bestuur van Dansondernemers Nederland vindt het belangrijk dat iedereen in onze sector met plezier en veilig kan dansen. Daarom doen we er alles…

Read more

Partners

Organisaties die partner willen worden kunnen mail naar info@dansondernemers.nl.

Meld je aan als supporter

Stichting Dansondernemers Nederland komt op voor alle dansondernemers en -professionals. Om dat mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van de bijdrage van donateurs, dansorganisaties, -ondernemers en - professionals die het belang inzien van een gezamenlijke stem. 

Wil jij de stichting ondersteunen meld je dan (opnieuw) aan.

Aanmelden

Dansondernemers Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van hetgeen Dansondernemers Nederland allemaal doet? Schrijf je dan in voor deze maandelijkse algemene nieuwsbrief. 

Ben je zelf dansondernemers, dan kan je beter donateur/deelnemer worden van de stichting. Je ontvangt dan alle informatie en toegang tot het besloten gedeelte van onze website.