nieuws

Lokale POS-kantoren

Lokale POS-kantoren

We willen jullie graag informeren over het belang van het Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS) voor Dansondernemers Nederland. Als onderdeel van deze organisatie zijn wij al geruime tijd betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van sportbeleid. Uit onderzoek blijkt dat het aantal ondernemende sportaanbieders inmiddels groter is dan het aantal traditionele sportverenigingen. Toch werden deze sportondernemers tot voor kort onvoldoende gehoord door de overheid wanneer het ging over sport en bewegen. De oprichting van POS heeft hierin verandering gebracht.

POS richt zich niet alleen op de landelijke politiek, maar werkt ook steeds meer aan het opbouwen van een lokaal netwerk door middel van lokale POS-kantoren. Binnen elke gemeente komen sportondernemers samen om te overleggen en zo een sterke en duidelijke stem te hebben richting de lokale overheid. Dit is een nieuw en belangrijk initiatief dat tot voor kort niet bestond.

De oprichting van deze lokale POS-kantoren gebeurt stapsgewijs en wij sturen uitnodigingen naar onze leden die gevestigd zijn in de betreffende gemeenten. We moedigen jullie van harte aan om deel te nemen aan deze bijeenkomsten en je stem te laten horen. Jullie inbreng is essentieel voor het versterken van onze positie en het behalen van gezamenlijke voordelen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en zorg dat je aanwezig bent bij de bijeenkomsten in jouw gemeente.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen